Volg ons

Egbert Egberts

Uw fietsenspecialist

Adresgegevens

Egbert Egberts
Hoofdstraat 63a
9531 AC Borger
Tel: 
0599-234224

Egbert Egberts Fietsen

Egbert Egberts Fietsen is een speciaalzaak op fietsgebied dat al 100 jaar actief is in de fietsen. Wij kunnen u een brede collectie fietsen bieden van boodschappenfiets, electro tot specifieke custom-build racefietsen, alles is bij ons in de winkel te zien en te proberen, ook op het gebied van kleding,schoenen en accessoires zijn wij ruim gesorteerd.Onze locatie heeft een showroom met ruim 500 m2 fietsplezier en een werkplaats met gediplomeerde specialisten die 6 dagen per week voor u klaar staan.

In onze onlangs vernieuwde werkplaats staan wij met ons team voor u klaar om u zo snel als mogelijk weer op weg te helpen, mochten bepaalde reparaties toch langer duren dan hebben wij natuurlijk een leenfiets voor u beschikbaar. Een andere mogelijkheid is onze bezorgdienst, wij halen en brengen uw reparatie of nieuwe fiets kosteloos! Een telefoontje en wij komen naar u toe!

Tevens zijn onze verhuuractiviteiten in de afgelopen jaren behoorlijk uitgebreid. Wij voorzien diverse bungalowparken, hotels, pensions, scholen en campings van huurfietsen.Natuurlijk kunt u ook voor groepsverhuur bij ons terecht. Wij bieden u uitstekende fietsen aan en eventueel op locatie! Met onze 45 nieuwe mountainbikes in de verhuur zijn wij uniek in de regio en natuurlijk kunt u hier Gert Jakobs bij boeken als entertainer / begeleider, hij kan u samen met uw collega`s of vrienden een geweldige dag bezorgen op de locatie die u wenst!

Fotogallerij

Verbeter prestaties en verminder het risico op blessures met een BG Fit meting.

Het Drentse landschap beleven op de fiets? Bezoek onze verhuurpagina.

Vanaf heden is Egbert Egberts Fietsen voor Noord-Nederland service partner van het carbon reparatie bedrijf “New Carbon” carbon reparatie.

Schade aan uw carbon fiets? Wij herstellen uw fiets vakkundig en snel.