Volg ons

Egbert Egberts

Uw fietsenspecialist

Adresgegevens

Egbert Egberts
Hoofdstraat 63a
9531 AC Borger
Tel: 
0599-234224
Vacature Egberts Fietsen Borger verkoopmedewerker.png

Verkoopmedewerker gezocht!

di, 15-01-2019 20:26

Ben jij de verkooptopper die wij zoeken?

Voor de drukke zomermaanden zijn wij op zoek naar versterking. Vanaf maart begint de drukte en dit loopt door tot september/oktober. Voor deze periode zoeken wij een verkoopmedewerker. Tijdens deze maanden kan uitgegaan worden van een fulltime baan. Maar ook in de winter kunnen wij extra hulp goed gebruiken. In december hebben wij onze jaarlijkse Race en ATB show, vuurwerkverkoop en moet er balanst worden. Januari en februari kunnen wat rustiger zijn op de verkoopvloer, maar dan is het tijd om alles weer 'zomer ready' te maken! In deze maanden zal je dan ook parttime ingezet worden, waarbij de vooral de weekenden ingevuld worden. 

Als in februari de eerste zonnestralen te voor schijn komen weten klanten ons meteen te vinden. Dan staan we met veel plezier en passie voor ze klaar en helpen we ze graag aan hetgeen dat ze zoeken. Maart trappen we af met een grote Elektroshow, grote kortingen op veel nieuwe fietsen, occassions extra scherp geprijsd en veel testmogelijkheden. Voor ons is dit de aftrap van weer een nieuw fietsseizoen en gaan we weer los!

Zie jij deze functie wel zitten? Solliciteer meteen via info@egbertegberts.nl of bel tijdens openingstijden naar 0599-234224.

Bekijk de vacature online: VACATURE VERKOOPMEDEWERKER EGBERTS FIETSEN BORGER