Volg ons

Egbert Egberts

Uw fietsenspecialist

Adresgegevens

Egbert Egberts
Hoofdstraat 63a
9531 AC Borger
Tel: 
0599-234224

Info Egberts Classic 11 juni 2017

do, 8-06-2017 10:56

Aanstaande zondag 11 juni gaat de Egberts Classic weer van start. Dit keer is de start vanaf onze winkel aan Hoofdstraat 63a in Borger. Er zijn twee afstanden te rijden, namelijk 65 kilometer en 110 kilometer. Voor beide afstanden wordt er gestart tussen 08:00 10:00 uur. Er is goede verzorging onderweg en bij de finish zullen wij zorgen voor een lekker versnapering.

Let op de volgende huishoudelijke mededelingen:

1. vertrek en aankomst bij Egbert Egberts Fietsen;

2. parkeren op de parkeerplaats van SV Borger, adres De Drift 6 Borger. Vanaf de parkeerplaats wordt u met de bordjes op onderstaande foto naar het vertrekpunt geleid. Binnen Borger vallen de parkeerplaatsen grotendeels onder de (blauwe) parkeerzone (max. 2uur). 

3. fietsparkeerplaats met toezicht aanwezig bij Egbert Egberts Fietsen. Fiets plaatsen is op eigen risico. Neem een slotje mee om je fiets te zekeren;

4. volg alleen de pijlen zoals hieronder. Er vertrekt uit Hoogeveen ook een tocht die onze route meerdere keren overlapt, helaas maar onvermijdelijk. Wij weten naar welke tocht uw voorkeur uit zou moeten gaan, namelijk naar degene waarvan de organisatoren het doen als liefhebberij!

5. inschrijving is €5 (koffie bij vertrek gratis), koffie met gebak onderweg €5 en gezellig nazitten minstens €5 (gratis broodje hamburger en Red Bull attentie bij aankomst);

6. neem zonnebrandcrème mee! 

Graag tot zondag!

Egberts Classic pijl (Egberts fietsen 2017)